producent
producent
Ik ben mij de afgelopen jaren, naast het acteren, ook gaan richten op het produceren en het ontwikkelen van concepten.

In een wereld waarin de technische ontwikkelingen een vlucht hebben gemaakt, wil ik me hierin onderscheiden door het verhaal als uitgangspunt voor producties te nemen. Als het verhaal staat als een huis, zal dit zich ook uitbetalen.

Het zo goed mogelijk vertellen van dit verhaal is dan ook mijn passie en een grote drijfveer. Hierbij zijn techniek en goed acteerwerk de middelen.

vreemden-joke

Als opdrachtgever mag u van mij verwachten dat ik me zal inzetten om uw verhaal, uw boodschap, zo treffend mogelijk over te brengen. Dit kan creatief én commercieel; van reclame tot fictiefilms, van event-video’s, documentaires tot andersoortige beeldverhalen zijn.

Natuurlijk kan ik dit alles niet alleen doen. Ik ben dan ook dankbaar om samen te kunnen werken met, en te beschikken over een groot netwerk van ervaren professionals. Hierdoor kan ik voor iedere productie dat maatwerk leveren wat zo belangrijk is.

fabulaset6

Naast het produceren voor opdrachtgevers ontwikkel ik ook producties vanuit eigen ideeën/concepten. Dit doe ik veelal om ruchtbaarheid te kunnen geven aan onderwerpen waarvan ik vind dat deze (h)erkenning verdienen.